Fontos információk !

Fekete  Kutya

vendégház

árak, feltételek, házirend, szabályok

Szállás árak

Minimum két éjszakától lehetséges a foglalás. Ha egy éjszakát szeretne, kérjük jelezze előre, hogy megnézhessük, hogy a körülményektől függően esetleg kivételt tudunk-e tenni.

Minél halványabb piros, annál olcsóbb !

A szállásárak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót.

Természetesen euróban is lehet fizetni, az összeget az érkezés napján az OTP Bank középárfolyamával kell kiszámolni (euro első sor, második oszlop).

Euróban való készpénzes fizetéskor felfelé kerekítünk úgy, hogy papírpénzzel lehessen fizetni (sajnos fémpénzt nem tudunk elfogadni), valamint csak forintban tudjuk garantálni a visszajáró összeget.

1-2 fő/éj
1-2 fő/hét
3-4 fő/éj
3-4 fő/hét
Egész évben
26 000 HUF
170 000 HUF
35 000 HUF
230 000 HUF
Gyermekek 3 éves korig egész évben
50%/fő/éj !
Háziállatok egész évben
0 € !
1-2 fő/éj
Egész évben
26 000 HUF
1-2 fő/hét
Egész évben
170 000 HUF
3-4 fő/éj
Egész évben
35 000 HUF
3-4 fő/hét
Egész évben
230 000 HUF
A gyermekek 3 éves korig 50%/fő/éj kedvezményben részesülnek !
A háziállatok számára a szállás ingyenes !

A tulajdonos és a vendégház címe:

(ugyanazon az ingatlanon)
8353 Vindornyalak
Rákóczi utca 13.
GPS : 46°53'15"N 17°11'33"E

Kapcsolat a tulajdonossal:

Jaczkovszky Igor László
06 (70) 949 3915
űrlapon keresztűl vagy kérem kérje telefonon a spamok elkerülése végett!

Wifi

max. 30 Mb/s internetgyorsaság (videók lejátszása sem jelent problémát)

Üzemeltetési adatok

Adószám: 55743259-1-40
NTAK reg.szám: MA20003861
4 fős vendégház
Adószámos magánszemély, magánszálláshely szolgáltató

Banki adatok

Forint számla (HUF)
Kedvezményezett : Jaczkovszky Igor László
Bank : OTP Bank Nyrt
Számlaszám : 11773119-00627935
IBAN : HU95 1177 3119 0062 7935 0000 0000
BIC (SWIFT) : OTPVHUHB

Deviza számla (EUR)
Kedvezményezett : Jaczkovszky Igor László
Bank : OTP Bank Nyrt
Számlaszám : 11775111-36530883
IBAN : HU87 1177 5111 3653 0883 0000 0000
BIC (SWIFT) : OTPVHUHB

Árak

Az árak ezen oldal legelején találhatóak.
Minimum két éjszakától lehetséges a foglalás. Ha egy éjszakát szeretne, kérjük jelezze előre, hogy megnézhessük, hogy a körülményektől függően esetleg kivételt tudunk-e tenni.
A szállásárak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót.
Az euróban való fizetésről részletesebben a lejjebb lévő Fizetési módok részben olvashat.

Közvetlen foglalás menete

 • Amennyiben nem egy közvetítőn keresztül foglal, a foglalást a Foglalás - Kapcsolat oldalon lévő űrlapon keresztül tudja elküldeni számunkra.
 • Foglalás tetszőleges számú személyre (max. 4) és éjszakára (max. 90) lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy 1 éj esetén nem biztos, hogy el tudjuk fogadni a foglalást, főleg főszezonban és ünnepnapokon.
 • A foglalásnál meg kell adnia a foglaló nevét, címét (számlázáshoz), e-mail címét, telefonszámát, a vendégek számát, az érkezés és távozás napját, az érkezés körülbelüli idejét, valamint ha háziállattal érkeznek, annak rövid leírását.
 • A foglalást a vendégház vezetőjének el kell fogadnia és visszaigazolnia.
 • A fizetésnek a foglalási visszaigazolásunk után maximum 24 órával meg kell történnie.
 • Az ingyenes lemondást a foglalás után 48 órán belül lehet intézni.
 • Abban az esetben, ha a foglalás lemondása 48 órával a foglalás után történik, de 15 nappal (beleértve) az érkezés előtt, 50% -át visszatérítjük.
 • Amennyiben a lemondás kevesebb, mint 15 nappal az érkezés előtt történik, semmilyen összeget nem tudunk visszatéríteni.
 • A foglalás megtételével Ön igazolja, hogy a honlapon részletesen bemutatott vendégház leírását megismerte, és elfogadja az ezen az oldalon leírt feltételeket és a házirendet, valamint az Adatvédelmi Tájékoztató oldalon leírtakat !

Fizetés érkezéskor

Érkezéskor a vendég köteles a fennmaradó szállásdíj összegét kifizetni, ha még nem lett kiegyenlítve. Vendégeink a szobákat csak a teljes szolgáltatási ár kifizetése (bankszámlánkra való befolyás, vagy kézhezvétel) után foglalhatják el!

Fizetési módok

Közvetlen foglalás esetén (nem közvetítőn keresztül) banki átutalással tud fizetni a Feltételek – Házirend elején említett bankszámlák egyikére.
Ha euróban szeretne fizetni, az összeget a foglalás napi OTP Bank középárfolyamával kell kiszámolni (euró első sor, második oszlop). Mi fogjuk kiszámolni és visszaigazolásunkban feltüntetjük a végösszeget.
Fontos : forintban való utalásnál az első banki adatokat nézze (forint számla), euróban való utalásnál a második banki adatokat nézze (deviza számla) !
Ha nem volt foglalása, tehát közvetlenül érkezik a vendégházba egy esetleges szabad hely reményében, az érkezéskor készpénzes fizetési lehetőség van.
Euróban való készpénzes fizetéskor felfelé kerekítünk úgy, hogy papírpénzzel lehessen fizetni (fémpénzt sajnos nem tudunk elfogadni), valamint csak forintban tudjuk garantálni a visszajáró összeget.
Bankkártyát, csekket, szépkártyát és egyéb fizetési módot egyelőre nem tudunk biztosítani.

Adatkezelés, számlázás

Az érvényes foglaláshoz meg kell adni a vendég kapcsolattartójának telefonszámát, amit bármilyen probléma, felmerülő fontos kérdések esetére kapcsolattartásból a vendég/vendégek távozásáig megtartunk.

A szállásadóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van az MTÜ felé. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel céljából (BM okmányolvasóval) a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya). A kötelező adatszolgáltatásról itt olvashat részletesebben : https://vizainfo.hu/szallashelyek.

Amennyiben nem szeretné az okmányait átadni a szálláshely tulajdonosának, előzetes vendégadat-rögzítésre is jogosult a vendég saját maga által. Az ehhez szükséges eljárást a Vendégem applikáció oldalán töltheti le/olvashatja.

Mivel a NAV követelmény előírja a szolgáltatónak a számlázási kötelezettséget, és a számla kötelező eleme a számlázott fél neve és címe, valamint ha cég, akkor annak adószáma is, továbbá mivel e-számlát állít ki a tulajdonos, ezen kötelezettség teljesítéséhez szükségünk van az Ön lakcímkártyájára és e-mail címére abban az esetben is, ha a vendég regisztrálja a vendégeket a Vendégem programban előzetesen. Amennyiben nem óhajtja átadni a tulajdonosnak a lakcímkártyáját, e-mailben is elküldheti a számlázási címet a Foglalás - Kapcsolat oldalon lévő űrlapon keresztül.

A tulajdonos kijelenti, hogy a vendég/vendégek adatait nem használja fel más célból, csakis és kizárólag a fenti kötelezettségekhez, valamint a tulajdonos nem tárolja az adatokat nyomtatott formában. A számítógépen tárolt adatok addig tárolódnak, amíg a reklamáció lehetősége el nem évül.

Amennyiben a fenti számlaadatok írásbeli megadását és/vagy az okmányok a fenti lehetőségek valamelyike szerinti szkennelését visszautasítja, a tulajdonosnak jogában áll megtagadni a vendég tartózkodását bármikor, és megtagadhatja a szállásdíj visszafizetését is, ha az már ki lett egyenlítve !

Érkezési/távozási idő

Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos, leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk, ezért fontos az egymással való időegyeztetés.
A szállást az érkezés napján 15.00 és 21.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk azonnal fogadni.
A távozás napján 11.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. Kérjük szíveskedjen maximum előző napon megbeszélni velünk, hogy hány óra felé szeretné elhagyni a vendégházat, hogy időben meg tudjunk jelenni kulcsátvételhez.

Látogatók (nem szállóvendégek)

a szálláshelyen kizárólag napközben fogadhatók 09:00h-tól 23:00h-ig a szállásadó engedélyével. A látogatók felelősségét a foglalást adó vendég teljes egészében átvállalja.

Dohányzás

tilos a vendégházban, csak az udvaron megengedett. Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik! A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

Bármilyen állat

csak a tulajdonos engedélyével tartózkodhat a szálláshely területén.

Házi kedvencek

szükségleteinek elvégzését kötelesek ellenőrizni, és a "mellékterméket" összeszedni, külön zacskóban tárolni a kertben, amit a távozáskor a tulajdonos fog a hulladékkal a kukába tenni. Kedvenceik a kanapéra és az ágyra csakis abban az esetben ugorhatnak fel, ha azokat olyan vastag takaróval fedi be teljes egészében, amin keresztül még a homokszem sem hatol át!

Nyílt láng

Tüzet rakni csak a kijelölt helyen lehet (szalonnasütő) a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Ügyeljünk, hogy a tűz ne legyen túl nagy, ami veszélyes a környezetben lévő dús biomassza miatt! Kérjük, hogy a sütő mellett helyezzenek el egy vödör vizet szükség esetére. A vendégeink részére a letört és lemetszett ágakból biztosítunk tűzifát.

Házon belül gyertyagyújtás megengedett a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával.

Fontos: nyílt lángot (gyertya, kerti sütögetés, és bármilyen más nyílt láng) szigorúan tilos egyedül hagyni az ingatlan bármely területén, személyes ottlét a láng mellett kötelező !

Fűtés

A rezsicsökkentés csökkentése miatt, és annak érdekében, hogy ne kelljen további szállásdíjat emelni, a fűtésszezonban (október 15 – április 15) a garantált maximális hőmérséklet a vendégházban 20,5 fok.

Tisztaság

Az Ön/Önök higiéniai biztonsága és komfortérzésük növelése érdekében próbálunk a minimum felett teljesíteni. Kérjük ne felejtse, hogy esetlegesen az Ön/Önök távozása után pár órával már érkezhetnek vendégek. Hogy nekik is ugyanazt a színvonalat tudjuk garantálni, kérjük ügyeljenek a tisztaságra. Nem kritérium, de megköszönjük, ha a cipőt levenné a bejáratnál, és hozott, saját papucsot használna a házban. Ez a vendég komfortját is szolgálja.

Takarítás

az egy hétnél hosszabb tartózkodású vendégeinknek heti egy takarítást előre megbeszélt időpontban biztosítunk. Igény esetén vendégeink felár ellenében extra takarítást is kérhetnek. Felár: 3000.- Ft /alkalom.

Ingyenesen biztosított eszközök kérésre

vasaló és vasalódeszka, valamint olló és varrókészlet.

Kert

Mivel a vendégház 4900 m2-es kertje mellett még 2000 m2 másik kertet is gondoznia kell a tulajdonosnak, a terület nagyobb része természetes mezőre hasonlít inkább. A kertben található gyümölcsökből a vendégek szabadon szedhetnek, amennyiben termő időben vendégeskednek. Kérjük ügyeljenek a növények épségére.

Ellátás

Nem szerepel szolgáltatásaink között az étkeztetés, ellenben a jól felszerelt konyhában tudja biztosítani az étkezést. Élelmiszerboltok és éttermek címét kérje a tulajdonostól, aki szívesen ad tájékoztatást ! Két tekercs wc papírt, babaszappant, egy pár napra való cukrot, sót, teát, kávét és kávéfiltert biztosítunk, hogy rövid időre érkező vendégeinknek ne kelljen nagyobb mennyiséget vásárolnia feleslegesen.

Turista információ

Környékbeli programokról, látnivalókról, közintézményekről (posta, kirándulóhelyek, strandok, gyógyszertár, stb.) a tulajdonos örömmel ad tájékoztatást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk ! Pár brochurát a vendégházban is talál, azonkívül kérjük nézze át honlapunk Látnivalók oldalát.

Orvosi rendelő

a legközelebbi orvosi rendelő a 3 km-re lévő Zalaszántón található, a címet és rendelési időt Vindornyalak honlapján találhatják.

Fontos telefonszámok

Tűz és komolyabb baleset, valamint rendőrségi ügy esetén, amit legelőször hívjon :

 • Mentők 104
 • Tűzoltóság (katasztrófavédelem) 105
 • Rendőrség 107
 • Segélyhívó központ (egységes európai szám) 112

A fenti számok bármelyikének hívása után kérjük értesítse a tulajdonost is a 06 (70) 949 3915-ös telefonszámon. Ne felejtse, hogy felelőtlen hívás esetén Ön viseli annak következményeit.

Kaució

40 000 Ft. letét fizetendő érkezéskor. Ha nem történik kár, akkor a kaució 100%-ban visszatérítendő távozáskor. A kulcsok elvesztése esetén 20 000 Ft. kerül levonásra a kaucióból zárcserére.

Kártérítés

Az ingatlan területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Biztosítás

Az ingatlan területén és azon kívül a vendégek és felelősségük nincs biztosítva semmilyen biztosítótársaság által ! A vendég vállalja, hogy ha bármilyen baleset történik vele a szolgáltatás ideje alatt, nem kíván kártérítési igénnyel élni.

Fenntartjuk a jogot

a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk! A tulajdonos jogában áll megtagadni az elszállásolást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

Vendégpanasz

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és lehetőség szerint megoldunk személyesen. Ilyenkor kérjük a nap 24 órájában keressék a fent említett kapcsolattartót/tulajdonost (00:00h – 08:00h között csak nagyon sűrgős esetben).

Felelősségvállalás

A vendég felelős a saját és házi kedvence viselkedéséért a házban és a kertben egyaránt, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat. A feltételek/házirend nemelolvasása, nemismerete nem mentesít a következmények alól !!!

Amennyiben elégedettek

a szállás szolgáltatásaival, szívesen vesszük értékelésüket a foglalás közvetítőjének oldalán (Airbnb, Booking, Szállás.hu, Vrbo), vagy a Google Mapon.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!